Στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητηθεί το θέμα του χωροταξικού για το Δήμο Κισσάμου

Κανένα σχόλιο

Στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, θα συζητηθούν – ως μοναδικό θέμα – οι θέσεις και οι προτάσεις του Δήμου Κισσάμου, στο πλαίσιο της διαδικασίας Διαβούλευσης (Β1 φάση) για τη μελέτη “Αξιολόγηση,Αναθεώρηση και Εξειδίκευση Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Κρήτης-ΠΠΧΣΑΑ Κρήτης”.

Παράλληλα σήμερα το απόγευμα στις 19.00 ο Δήμαρχος Κισσάμου – συνεχίζοντας τις επαφές του για το χωροταξικό – θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΔΚ κ. Ι. Στρογγυλό και μέλη της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΔΚ (Νεάρχου 23).

Τέλος, γίνεται γνωστό ότι η Δημοτική Αρχή Κισσάμου έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://issuu.com/dimoskissamou/docs/theseis-protaseis_dimou_kissamou_xw, το πλήρες κείμενο των θέσεων-προτάσεων της σε σχέση με τη μελέτη “Αξιολόγηση, Αναθεώρηση και Εξειδίκευση Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Κρήτης-ΠΠΧΣΑΑ Κρήτης” προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως οι φορείς και οι πολίτες της Κισσάμου για τις προβλέψεις του χωροταξικού.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις