Συγκλονίζει ο Κρητικός ιερέας: “Ερχόταν ο νοσοκόμος και μας έπιανε το χέρι που ήμασταν μπρούμυτα και μας έδινε κουράγιο. Δεν ξεχώριζαν κανέναν”

Κανένα σχόλιο

Έμαθε ότι είναι θετικός μόλις έφτασε στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του. Συγκλονίζει περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές που έζησε στο νοσοκομείο. Ο πατήρ Ζαχαρίας μίλησε στο Star περιγράφοντας τα συμπτώματα.

“Πέρασα πολύ άσχημα, γιατί δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή. Για πέντε ημέρες ήμουν μπρούμυτα με αναπνευστήρα. Είναι ένα βήμα πριν σε έχουν σε καταστολή για να μπορέσεις να συνέλθεις.

Ο πνεύμονας είχε αδρανήσει. Δεν είχα οξυγόνο, είχα αρχίσει πλέον την αιμόπτυση” περιγράφει. “Είναι πολύ άσχημο συναίσθημα γιατί αρχίζεις να σκέφτεσαι τον θάνατο. Είναι ο χάρος και λες τώρα ήρθε; Έρχεται; Θα έρθει; Είναι η σειρά μου; Είναι δίπλα; Βλέπουμε τον διπλανό μας να φεύγει…” πρόσθεσε.

"Sponsored links"

Ο πατήρ Ζαχαρίας πάλεψε για 12 ημέρες με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο. “Ερχόταν ο νοσοκόμος και μας έπιανε το χέρι που ήμασταν μπρούμυτα και μας έδινε κουράγιο. Δεν ξεχώριζαν κανέναν. Ήμουν εγώ που ήμουν ιερέας, ένας παππούς ήταν δίπλα μου. Ήμασταν τέσσερα άτομα και δεν διέφερε η αγάπη τους σε κανέναν” ανέφερε χαρακτηριστικά

 real.gr 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις