Συλληπητήρια από Ν.Ε. Χανίων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΟΔΕ Χανίων για τον θάνατο της Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη

Κανένα σχόλιο

Συνεχίζουν να καταφθάνουν συλληπητήρια μηνύματα για τον θάνατο της Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη.

Μεταξύ άλλων μηνύματα έδωσαν στη δημοσιότητα η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χανίων αλλά και η ΝΟΔΕ Χανίων.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χανίων

"Sponsored links"

Με αφορμή την είδηση του θανάτου της Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη, η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χανίων εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στον πρώην βουλευτή και δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, τα παιδιά και τους οικείους της.

ΝΟΔΕ Χανίων

Εκ μέρους της ΝΟΔΕ Χανίων, ο Πρόεδρος της Γιώργος Μαρκουλάκης, με αφορμή την απώλεια της συζύγου του πρώην βουλευτή και δημάρχου  Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, Πόπης Ξηρουχάκη – Σκουλάκη, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους της.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις