Συνάντηση Δ. Φραγκάκη με Δ.Σ. Σωματείου ΑμεΑ Χανίων: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί να προωθήσει συγκεκριμένες πολιτικές στήριξης των ατόμων με αναπηρία”

Κανένα σχόλιο

Συνάντηση με την Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Χανίων είχε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της ΝΔ Δημήτρης Φραγκάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή και η καθημερινότητά τους.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Δημήτρης Φραγκάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Sponsored links"

«Είχα σήμερα την ευκαιρία να συναντήσω το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία, με το οποίο είχαμε πάντα μία πολύ παραγωγική συνεργασία κατά τη διάρκεια της θητείας μου στον Δήμο Χανίων. Η ΝΔ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις πολιτικές που θα δώσουν στα άτομα με αναπηρία τη δυνατότητα να ζουν αξιοπρεπώς, να μετακινούνται, να εργάζονται, να σπουδάζουν, να συμμετέχουν ισότιμα και με ίσες ευκαιρίες σε κάθε τομέα της κοινωνικής μας ζωής. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί να προωθήσει συγκεκριμένες πολιτικές στήριξης των ατόμων με αναπηρία αλλά και των ανθρώπων που φροντίζουν άτομα με αναπηρία. Μεταξύ αυτών των πολιτικών είναι η θέσπιση εθνικού συντονιστή για τα ΑμεΑ, η θεσμοθέτηση της ειδικότητας του προσωπικού βοηθού, ο οποίος θα παρέχεται σε όλα τα άτομα με βαριά αναπηρία, η βελτίωση πρόσβασης των ΑμεΑ σε όλες τις δομές και τις υπηρεσίες, η ενίσχυση της ανεξάρτητης διαβίωσης ατόμων με αναπηρία και ειδικά των παιδιών καθώς και η προτεραιότητα στις προσλήψεις εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή. Τους ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να συζητήσουμε ξανά και τους συγχαίρω για την καλή δουλειά και τις σημαντικές πρωτοβουλίες που παίρνουν όλα αυτά τα χρόνια».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις