Συνάντηση Παπαδογιάννη – Μπακογιάννη: Στο επίκεντρο η «επόμενη» ημέρα στον Ο.Α.Κ. μετά την επιστροφή των αρμοδιοτήτων

Κανένα σχόλιο

Συνάντηση συνεργασίας με την βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας , κ. Ντόρα Μπακογιάννη είχε την Κυριακή 28/6/2020, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Στην διάρκεια της συνάντησης, το θέμα που κυριάρχησε ήταν η τροπολογία που κατατέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην βουλή, με την οποία γίνεται «πράξη» η κυβερνητική δέσμευση, για την ενίσχυση του Ο.Α.Κ. με την επιστροφή των αρμοδιοτήτων στον «οργανισμό» και την παράλληλη κατάργηση της ΕΥΔΕ Κρήτης,κάτι για το οποίο είχε διαβεβαιώσει και δεσμευτεί η κ. Μπακογιάννη κατά την επίσκεψη της στον Ο.Α.Κ.

Ο κ. Παπαδογιάννης και η κ. Μπακογιάννη, συζήτησαν για την «επόμενη» ημέρα στον Ο.Α.Κ. και τις προοπτικές πλέον που ανοίγονται, από την επικείμενη ενίσχυση του, προκειμένου ο «οργανισμός» να επιτελέσει τον μεγάλο «αναπτυξιακό» του ρόλο τα επόμενα χρόνια, σε ολόκληρη την Κρήτη. Προς αυτή την κατεύθυνση, ιδιαίτερος λόγος έγινε ακόμη και για το επόμενο σημαντικό βήμα που δρομολογείται προς αυτή την κατεύθυνση, το οποίο αφορά την δημιουργία ενός σύγχρονου οργανογράμματος, που θα δώσει την δυνατότητα στον Ο.Α.Κ., να ενισχυθεί με το απαραίτητο έμψυχο δυναμικό.

"Sponsored links"

Στη συνάντηση, έγινε ακόμη συζήτηση για το θέμα του Φράγματος Βαλσαμιώτη, για το οποίο ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. ενημέρωσε την κ. Μπακογιάννη για τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί μέχρι σήμερα,  επαναλαμβάνοντας  την βούληση του «να γίνουν κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού».

«Με την κ. Μπακογιάννη, έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία. Είναι από τους ανθρώπους, οι οποίοι δούλεψανμεθοδικά, για να γίνει πράξη, η ουσιαστική ενίσχυση του Ο.Α.Κ. και για να έρθει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στην βουλή, η σχετική τροπολογία που αφορά την επιστροφή των αρμοδιοτήτων στον «οργανισμό». Στηρίζουμε πολλά σε αυτές τις ουσιαστικές συνεργασίες, με τους πολιτικούς και τοπικούς φορείς του νησιού, προκειμένου όπως έχουμε επισημάνει κατ΄ επανάληψη, να βάλουμε ξανά στον αναπτυξιακό «χάρτη», την Κρήτη, από τη μια μέχρι την άλλη άκρη του νησιού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδογιάννης, μετά το πέρας της συνάντησης του με τηνκ.Μπακογιάννη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις