Συνάντηση πολιτών “ενάντια στο ξεπούλημα των μνημείων και του δημόσιου πλούτου των Χανίων” αύριο στο Εργατικό Κέντρο

Κανένα σχόλιο

Με ένα σύντομο κείμενο πολίτες των Χανίων, και με αφορμή την είδηση περί παραχώρησης 196 ακινήτων του Δήμου Χανίων στο Υπερταμείο, καλούν σε οργάνωση της αντίστασης με συνάντηση όσων το επιθυμούν την Πέμπτη στις 19.30 στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Αναφέρει το κείμενο:

Συζητάμε και οργανώνουμε την αντίσταση μας ενάντια στο ξεπούλημα των ΜΝΗΜΕΊΩΝ & του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ των Χανίων, αύριο 19.30 στο Εργατικό κέντρο Χανίων..

"Sponsored links"

Να σημειώσουμε ότι μετά την ανάρτηση είδησης περί παραχώρησης 196 ακινήτων του Δήμου Χανίων στο Υπερταμείο, μεταξύ άλλων των Νεωρίων, του Πολεμικού Μουσείου, το Παλιό Τελωνείο και η Τάφρος, η Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, και οι Χανιώτες Υπουργοι Γ. Σταθάκης και Π. Πολάκης διέψευσαν την είδηση.

Ως τώρα, ο Δήμος Χανίων δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα κάποια ανακοίνωση αν και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Αντώνης Βαρδάκης εξέφρασε την οργή του.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις