Συνάντηση Σταθάκη με Δήμαρχο Αποκόρωνα Χαράλαμπο Κουκιανάκη

Κανένα σχόλιο

Ο βουλευτής Χανίων και υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιώργος Σταθάκης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Ν.Ε. Χανίων Ανδρέα Παπανδρέου και στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, συναντήθηκε χθες στο Δημαρχείο Αποκορώνου με τον Δήμαρχο Χαράλαμπο Κουκιανάκη και μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Κατά την επίσκεψή του είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν α) η υποστελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας και η συνακόλουθη δυσκολία εκπόνησης μελετών και υλοποίησης έργων, β) η διαχείριση του νερού του Αποκόρωνα και η ανάγκη ελέγχου της από τον Δήμο, αντίθετα σε κάθε σκέψη ιδιωτικοποίησής της, γ) η αξιοποίηση δημοτικών κτιρίων προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρώην Δημαρχείο στον Κουρνά στο οποίο η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει να στεγάσει Κέντρο Υγείας και σταθμό του Ε.Κ.Α.Β., σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες, δ) ο Β.Ο.Α.Κ. και η ασφαλής μετακίνηση οχημάτων και πεζών κι ε) η ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής.

Ο κ. Σταθάκης δεσμεύτηκε να συνδράμει τη νέα Δημοτική Αρχή στην προσπάθεια ανάπτυξης του Αποκόρωνα, διαπιστώνοντας το δύσκολο έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που καλείται χωρίς πόρους και στήριξη από την κεντρική διοίκηση να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις