Συνάντηση του υποψήφιου με τη ΝΔ και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Γιάννη Κουράκη με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά στις Βρυξέλλες

Κανένα σχόλιο

Στις Βρυξέλλες  για την Ελλάδα, βρέθηκαν, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και το μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών αλλά και υποψήφιος Δήμαρχος με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κουράκης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και για να ανταλλάξουν απόψεις για τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Παράλληλα, ο Γιάννης Κουράκης, ενημέρωσε την Φώφη Γεννηματά για την παρέμβασή του με στόχο την ενίσχυση των ευρωπαϊκών πολιτικών αστικής ανάπτυξης για την αναβάθμιση της εικόνας των πόλεων και την εδραίωση της κοινωνικής συνοχής.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις