15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Συναυλία Γιάννη Αγγελάκα στα Χανιά στα πλαίσια του διήμερου φεστιβάλ “Συλλογικοί βηματισμοί” της Terra Verde

Ημερομηνία:

Η κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση Terra Verde υποδέχεται τον Γιάννη Αγγελάκα και τους 100 Ο C, στις 3 Σεπτέμβρη στον Προμαχώνα San Salvatore, στα Χανιά. Ώρα έναρξης 21.00, οι πόρτες ανοίγουν στις  19.00. Προπώληση εισιτηρίων 10 ευρώ : Terra Verde, Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5, ταμείο 12 ευρώ.

Η συναυλία πραγματοποιείται στα πλαίσια του διήμερου φεστιβάλ ”Συλλογικοί βηματισμοί” στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου  διοργάνωσης Terra Verde με ομιλίες, προβολές, φορείς κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, περίπτερα παραγωγών και άλλα δρώμενα.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Η συλλογικότητα για το εναλλακτικό κι αλληλέγγυο εμπόριο Terra Verde (Πράσινη Γη) και το κέντρο ενημερώσεις και συμβουλευτικής οργανώνει διήμερο στις 2 και 3 Σεπτέμβρη στο χώρο ……

Ένα διημερο που ξεκινησε απ την αναγκη οικονομικης ενισχυσης της terra Verde επειτα από το οικονομικο ανοιγμα με την επεκταση της

Αλλα στη πορεια μας ηρθε η ορεξη για  ενα διήμερο που θέλει να προβάλει την αλληλεγγύη, την οργάνωση από τα κάτω, αδιαμεσολάβητα, οριζόντια και ανοιχτά, την εργασία χωρίς αφεντικά, τον σεβασμό στον παραγωγό και στη Γη.

Κυρίως Προταγμα του διημέρου όμως δεν είναι τίποτα άλλο την Συλλογικότητα

Συλλογικότητα για υλική, για πνευματική για πολιτιστική στήριξη απέναντι στη λαίλαπα της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής καθημερινότητας. Συλλογικότητα ενάντια στην ατομικοποίηση όλων των συστημικών και κοινωνικών προβλημάτων. Συλλογικότητα για την άνθιση του ίδιου του ατόμου μέσα σε ένα υποστηρικτικό και συντροφικό πλαίσιο.

  • Με συζητήσεις ……

  • Με Πάγκους και παρουσίαση προϊόντων από παραγωγούς και μεταποιητές

  • Με περίπτερα κοινωνικών και συνεργατικών εγχειρημάτων

  • Με βιβλιοπωλείο

  • Και φυσικά με πολύ μουσική

    "google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...