Συναυλία με τους CoreTheBand για φιλανθρωπικό σκοπό

Κανένα σχόλιο

Την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017, στο Γιαλί τζαμισί, στις 20.30, μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία για την τελετή λήξης της Πανελλήνιας περιοδείας των CORETHEBAND με τους Underhill West. Μαζί τους στη σκηνή οι : Carl Axon and the rocking rebels, οι Hide N Seek και οι Underhill West.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και έχει ως σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, για τα ιδρύματα και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τα τελευταία 5 χρόνια η εξέλιξη του συγκροτήματος ήταν ραγδαία. Μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, έχουν καταφέρει να παίξουν σε πολλά καταξιωμένα φεστιβάλ μεταξύ αυτών και στο Chania Rock Festival 2014 δίπλα στους Destruction και τους Blaze Bailey (πρώην Iron Maiden) ενώ έχουν κερδίσει ελληνικούς και έχουν διακριθεί σε διεθνείς μουσικούς διαγωνισμούς.

"Sponsored links"

Οι επιρροές τους ξεκινούν από τον ποπ πανκ ήχο τον Green day και φτάνουν στο grunge των Nirvana και στο hardcore των αγαπημένων Rage against the machine έως τον ηλεκτρονικό ήχο των The Prodigy.

 

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today