Συνεχίζονται και αυτή τη βδομάδα τα ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ στα Χωριά του Δήμου Πλατανιά

Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη επιτυχία έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα οι κινηματογραφικές προβολές που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά ,στα πλαίσια των δράσεων του για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018, στα χωριά του Δήμου του.

Χθες Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου προβλήθηκε η ταινία “ Λουλούδια που μαράθηκαν νωρίς” στο Φωτακάδο της ΔΕ Βουκολιών ,όπου αρκετοί κάτοικοι της περιοχής παρακολούθησαν την ταινία , δίνοντας τους τη δυνατότητα να θυμιθούν την πρόσφατη ιστορία του τόπου μας.

Ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι κινηματογραφικές προβολές που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων σε χωριά του Δήμου με τον γενικό τίτλο “ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ” με την προβολής της ταινίας “ Λουλούδια που μαράθηκαν νωρίς”,
που θα βρίσκεται στα παρακάτω χωριά:

"Sponsored links"

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 21:00μ.μ. στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Σέμπρωνα .

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 21:00μ.μ. στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Ορθουνίου .

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις