Σύμβαση για τη βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου υπέγραψε ο Δήμαρχος Χανίων

Κανένα σχόλιο

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, και την ανάδοχο εργολάβο η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Δ.Ε. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΘΕΡΙΣΟΥ, ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ 2020». Κατά την υπογραφή της σύμβασης παρευρέθηκαν οι υπεύθυνοι Αντιδήμαρχοι για τις Δημοτικές Ενότητες, Νέας Κυδωνίας, Ελένη Ζερβουδάκη και Θερίσου, Τάσος Αλόγλου και Ελ.Βενιζέλου, Στέλιος Μιχαηλάκης και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 74.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου προσδιορίζεται στους οκτώ μήνες.

Στο πλαίσιο του έργου προβλέπονται εργασίες αποκατάστασης φθορών στο αγροτικό οδικό δίκτυο των Δημοτικών Ενοτήτων Ελευθερίου Βενιζέλου, Θερίσου και Νέας Κυδωνίας, όπου απαιτηθεί, προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα η οδική ασφάλεια.

"Sponsored links"

Ειδικότερα, οι εργασίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

  • Εξυγίανση βάσεως και υποβάσεως των παλαιών και φθαρμένων οδοστρωμάτων.
  • Επισκευή  ασφαλτικού οδοστρώματος με κατάλληλα υλικά.
  • Επενδύσεις τάφρων και βελτιώσεις τμημάτων αγροτικών – κτηνοτροφικών οδών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις