Σ. Τσιόρδας: Στο 0,66% το ποσοστό θνησιμότητας παγκοσμίως από τον κορωνοϊό, όμως “αν αφήναμε τον ιό να “τρέξει” θα μας διέλυε”

Κανένα σχόλιο

Στο 0,66% βρίσκεται το ποσοστό θνησιμότητας, δηλαδή το ποσοστό των ανθρώπων που πεθαίνουν από τον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε ο ο εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας για τον κορωνοϊό Σ. Τσιόδρας.

Ο κ. Τσιόρδας αναφέρθηκε σε “πολύ πρόσφατα αποτελέσματα μεγάλης ερευνητικής ομάδας” η οποία ανέλυσε δεδομένα από 37 χώρες και υπολόγισε ότι περίπου το 0,66% των ανθρώπων που προσβάλλονται από τον ιό πεθαίνει.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόρδα τα ποσοστά νοσηλείας αύξαναν μετά την ηλικία των 50 ετών που είναι 8%, 60 ετών είναι 12%, 70 ετών και πάνω είναι 16% και 80 ετών και πάνω 18%.

"Sponsored links"

Όπως τονίσε πάντως, το ποσοστό θανάτου θα ήταν πολύ υψηλότερο αν δεν λαμβανόταν τα κατάλληλα μέτρα:

“Ο λόγος που παίρνουμε τα μέτρα είναι αυτή η δυνατότητα του ιού να κολλάμε όλοι και γρήγορα να διασπείρεται. Αν τον αφήναμε να “τρέξει” στην κυριολεξία θα μας διέλυε”.

Επίσης επισήμανε ότι τα πολύ νεαρά θύματα είναι εξαιρετικά σπάνια.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις