Τέλη κυκλοφορίας: Παράταση δυο μηνών για την πληρωμή τους

Κανένα σχόλιο

Παράταση κατά δυο μήνες πήρε η ημερομηνία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας και έτσι αυτή θα λήξει στις 26 Φεβρουαρίου και όχι στις 31 Δεκεμβρίου όπως ήταν προγραμματισμένο.

Οι αναστολές και η παράταση του lockdown ανάγκασαν το οικονομικό επιτελείο να συμπεριλάβει στα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων και την παράταση των τελών κυκλοφορίας.

Σημαντικές αλλαγές υπάρχουν και στο σύστημα κατάθεσης των πινακίδων κυκλοφορίας αφού νέα τροπολογία που αναμένεται να κατατεθεί σήμερα στη Βουλή θα ορίζει τις λεπτομέρειες για το πώς θα δηλώνεται η ακινησία του οχήματος (πλέον ηλεκτρονικά μέσω της νέας πλατφόρμας ,στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις