Τα πιο σημαντικά γεγονότα στην Ελλάδα μέσα από τις καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς σε δυόμισι λεπτά | Bίντεο

Κανένα σχόλιο

Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολη για τη χώρα μας, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη, με σημαδιακά γεγονότα να σφραγίζουν το έτος που φεύγει και να αφήνουν «παρακαταθήκη» για τη χρονιά που έρχεται.

Το φωτογραφικό πρακτορείο SOOC (Straight Out Of Camera) προσπάθησε να χωρέσει σε ένα βίντεο δυόμισι λεπτών τις πιο σημαντικές και εντυπωσιακές φωτο από το 2014.

Το ελληνικό χρώμα είναι έντονο με καρέ από πολιτικούς, τον δρόμο, τις διαμαρτυρίες και άλλα σημαντικά γεγονότα, αλλά στο βίντεο υπάρχουν και στιγμές από όλο τον πλανήτη.

"Sponsored links"

Ενα πραγματικά δυνατό βίντεο.

iefimerida.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις