Τα προβλήματα των κηπευτικών-αγροτικού τομέα της Κρήτης σε τηλεδιάσκεψη Υπουργού -Περιφερειάρχη

Κανένα σχόλιο

Όλα τα θέματα του πρωτογενή τομέα στην Κρήτη με έμφαση τα οξυμένα προβλήματα των κηπευτικών, της ελαιοκαλλιέργειας, της κτηνοτροφίας, τέθηκαν σήμερα σε τηλεδιάσκεψη από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τους Αντιπεριφερειάρχες, και εκπροσώπους παραγωγών, ομάδων παραγωγών κηπευτικών στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη.

Στην τηλεδιάσκεψη με «γέφυρα» σύνδεσης και επικοινωνίας το κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας, και τα κτήρια των Περιφερειακών Ενοτήτων με το Υπουργείο, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης και οι Αντιπεριφερειάρχες παράλληλα με τα προβλήματα των παραγωγών κηπευτικών και αγροτοκτηνοτρόφων μετέφεραν και την αγωνία επιβίωσης τους σε μία μάλιστα συγκυρία ιδιαίτερα επιβαρυντική και κρίσιμη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Επίσης την αγωνία και τον προβληματισμό τους εξέφρασαν στον Υπουργό και οι ίδιοι οι εκπρόσωποι παραγωγών, ομάδων παραγωγών κηπευτικών για την μη διάθεση των προϊόντων τους, τις εξευτελιστικές τιμές παραγωγού αλλά και τον αποκλεισμό των πωλητών λαϊκών αγορών στις αγορές της Περιφέρειας Αττικής.

"Sponsored links"

Ο Υπουργός μέσα από το διάλογο και την εκτενή ενημέρωση, έδειξε ενδιαφέρον και θετική διάθεση στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που τέθηκαν αναγνωρίζοντας παράλληλα τα μεγάλα ζητήματα πού προκύπτουν ιδιαίτερα στην τρέχουσα συγκυρία λόγω της Πανδημίας του κορωνοϊού.

Στην τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό, συμμετείχαν παράλληλα με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα Μανόλης Χνάρης, οι Αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων :ΠΕ Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ΠΕ Χανίων Νίκος Καλογερής, ΠΕ Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης με τους Περιφερειακούς συμβούλους Μαρία Χανιωτάκη, Γιώργο Τσιφετάκη.

Επίσης στην τηλεδιάσκεψη ήταν παρόν στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας ο ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Ανδρέας Στρατάκης, ενώ συμμετείχαν σε κάθε περιφερειακή ενότητα και εκπρόσωποι παραγωγών -ομάδων παραγωγών κηπευτικών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις