Τα χρόνια κι αν επέρασαν…: Ο Ψαραντώνης σα να ‘ταν χθες φαντάρος, κάνει τις ασκήσεις με το τουφέκι του | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

“Οι θεοί μόνο σημάδια δείχνουν. Κατά τον Ηράκλειτο”, γράφει ο Γιάννης Πατραμάνης που ανέβασε το βίντεο που θα δείτε σε λίγο.

Εκεί, ο Ψαραντώνης, σα 20χρονο κοπέλι, πιάνει το όπλο του και αρχίζει να κάνει άψογα τις ασκήσεις που κάνουν οι φαντάροι στο στρατό.

Πιάνει το όπλο στα χέρια του, το ζυγίζει, το στέκει δίπλα στο πόδι του και με μια κίνηση το εκσφενδονίζει στον αέρα, το περιστρέφει για να το προσγειώσει τώρα πάνω στον ώμο του.

"Sponsored links"

Το πρόσωπό του λάμπει καθώς εξηγεί σε νεότερους πώς κάνουν τις ασκήσεις.

Δείτε το:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις