Τεράστια τσιμεντοκολώνα της ΔΕΗ – Κίνδυνος θάνατος

Κανένα σχόλιο

Δεν πιστεύει κανείς στα μάτια του με το θέαμα που αντικρίζει στην οδό Κτιστάκη 1 με μια τεράστια τσιμεντοκολώνα της ΔΕΗ.

Η ογκώδης και πανύψηλη αυτή τσιμεντοκατασκευή βρίσκεται «φυτεμένη» στο πεζοδρόμιο και αποτελεί κίνδυνο – θάνατο για τους διερχόμενους των οποίων επιπλέον δυσχαιρένεται η διέλευση.

Η κολώνα αυτή έχει υποστεί διάβρωση, έχει σκάσει και στην βάση και από την μέση ως την κορυφή με αποτέλεσμα να πέφτουν κομμάτια τσιμέντου στο πολυσύχναστο πεζοδρόμιο.

"Sponsored links"

Ακόμη έχουν διαβρωθεί τα σίδερα της που είναι γεμάτα σκουριά.

Με λίγα λόγια, όλη η ογκώδης κατασκευή είναι ετοιμόρροπή και άκρως επικίνδυνη.

Ενδεικτικό της επιπολαιότητας που χαρακτηρίζει τη ΔΕΗ και τους αρμόδιους φορές της είναι ότι περιτύλιξαν με πλαστικό την τσιμεντοκολώνα για να σταματήσουν τις πτώσεις τσιμέντου.

Το πλαστικό αυτό, τώρα, έχει αποξεραθεί και πέφτει και αυτό στο πεζοδρόμιο.

Κανείς δεν συγκινείται για αυτό το αίσχος στο κέντρο της πόλης.
Είδες η ΔΕΗ!

Τι λέει για όλα αυτά ο κ. Πλοκαμάκης;

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι επανειλημμένως έχουν εκφραστεί παράπονα, αλλά «φωνή βοώντος εν τη ερήμω»

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις