Τετράχρονος πέθανε από εγκεφαλικό επειδή έχασε τον πατέρα του

Κανένα σχόλιο

Ένα μικρό παιδί, μόλις τεσσάρων ετών, πέθανε κυριολεκτικά από την στεναχώρια του μετά που έμαθε πως ο πατέρας του “έφυγε”.

Συγκεκριμένα ο τετράχρονος λίγες εβδομάδες πριν έμαθε πως ο πατέρας του είχε σκοτωθεί σε ισλαμική επίθεση.

Ο Μπράιαρ  έδειχνε να μην μπορεί να το ξεπεράσει και φαινόταν πολύ στεναχωρημένος.

"Sponsored links"

Ο  πατέρας του ονομαζόταν Τζαλάλ, και ήταν μαχητής της Κουρδικής Πεσμάντζας. Σκοτώθηκε τον περασμένο μήνα στο Λουκάχο του Ιράκ, σύμφωνα με το Κουρδιστάν 24.

Ένα μέλος της οικογένειας δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ: “Ο Μπράιαρ είχε  πολύ στενή σχέση με τον πατέρα του. Μάλιστα ρωτούσε συνεχώς γιατί δεν επιστρέφει στο σπίτι”.

Ξεκίνησε να μην τρώει και ένα βράδυ η μητέρα του παρατήρησε πως άρχισε να αφρίζει από το στόμα. Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε για πολλές μέρες.

Δυστυχώς, πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο την Κυριακή και θάφτηκε δίπλα στον πατέρα του στο νεκροταφείο Saywan της πόλης.

Η τραγική ιστορία του αγοριού έγινε γρήγορα γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με χιλιάδες ανθρώπους να στέλνουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια.

 

"Sponsored links"

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις