Τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για τα αδιάθετα κηπευτικά της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ Ν.Καλογερή ανακοινώνεται ότι, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ του Υπουργού ΑΑ&Τ κ.Γεράσιμου Βορίδη και του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα Περιφέρειας Κρήτης κ Μανώλη Χνάρη, κανονίστηκε διαδικτυακή σύσκεψη εντός της εβδομάδας.

Αντικείμενο της σύσκεψης θα αποτελέσει  το εξαιρετικά κρίσιμο θέμα που έχει προκύψει από την αδιάθετη παραγωγή πρώιμων κηπευτικών του νησιού μας, λόγω  των μέτρων που έχουν ληφθεί για την προστασία του πληθυσμού από την πανδημία του κορωνοϊού, καθώς και τα μέτρα στήριξης και ενίσχυσης των παραγωγών από πλευράς υπουργείου, προκειμένου οι τελευταίοι να διατηρήσουν τη δυνατότητα παραγωγής των προϊόντων τους και να διασωθεί ο δυναμικότερος ίσως κλάδος του πρωτογενή τομέα της Κρήτης.

Στη σύσκεψη εκτός του Υπουργού και των στελεχών του ΥΠΑΑ&Τ θα μετέχουν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ Σταύρος Αρναουτάκης και οι Αντιπεριφερειάρχες, ενώ θα κληθούν να συμμετάσχουν οι Δήμαρχοι των περιοχών που είναι εγκατεστημένοι οι παραγωγοί (για την ΠΕ Χανίων οι Γιώργος Μυλωνάκης Δήμαρχος Κισάμου και Αντώνης Περράκης Δήμαρχος Κανδάνου – Σελίνου) καθώς και εκπρόσωποι των παραγωγών που θα μεταβούν στα κατά τόπους δημαρχεία.

"Sponsored links"

Με νεότερη ανακοίνωση – πρόσκληση θα ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι για την ακριβή ημέρα και ώρα, καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής όλων των ενδιαφερομένων, προκειμένου να τηρηθούν τα θεσμοθετημένα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις