Τηλεδιάσκεψη φορέων του εμπορίου για τα προβλήματα από το μερικό lockdown στα Χανιά: “Επιβεβλημένη ανάγκη η μείωση των ενοικίων σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες”

Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου,  συνάντηση με τη μορφή της τηλεδιάσκεψης μεταξύ του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Χανίων κ. Ιωάννη Παυλάκη, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων κ. Γιώργου Τοπολιανάκη, του Προέδρου της ΕΣΕΕ κ  Γιώργου Καρανίκα  και του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργου Καββαθά, με σκοπό να αναδείξουν τις λεπτομέρειες για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την Πανδημία και το μερικό lockdown στο νομό Χανίων. Συζητήθηκε το μεγάλο πρόβλημα στις επιχειρήσεις σχετικά με την έλλειψη ρευστότητας και με ποιο τρόπο θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τα τόσο σοβαρά θέματα.

Όπως τονίστηκε θα πρέπει όλοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ώστε η ΕΣΕΕ και η ΓΣΕΒΕΕ να μπορέσουν μέσα στα υπουργεία να αναδείξουν το πρόβλημα, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να αποτρέψουμε  το πρόβλημα των λουκέτων και της ανεργίας που δυστυχώς είναι προ των πυλών σε έναν νομό που είναι άριστα συνδεδεμένο με το τουριστικό ρεύμα και που φέτος δεν πιάσαμε ούτε καν τους στόχους που τα ίδια υπουργεία είχαν βάλει.

Επιβεβλημένη ανάγκη είναι  η μείωση των ενοικίων σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες με οφέλη προς τους ιδιοκτήτες και μέχρι τέλος του 2020 η επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙΙ που ανοίγει. Εντός των ημερών θα πρέπει να δοθεί σε περισσότερους δικαιούχους αλλά και με κριτήρια πτώση τζίρου. Ενώνουμε τις φωνές μας με όποιο τρόπο μπορούμε για να μπορέσουμε να αναδείξουμε το πρόβλημα .

"Sponsored links"

Ως μία γροθιά οι κ .κ. Καββαθάς  και  Καρανίκας  θα βοηθήσουν με όποιες δυνάμεις μπορούν,  ώστε η φωνή μας να φτάσει εντός υπουργείων και να δοθούν περισσότερες παροχές, για να μπορέσει επιχειρηματικά ο νομός να σταθεί στα πόδια του.

Ζού-με στα Χανιά!

Στηρί-ζουμε τα τοπικά προϊόντα, επιχειρήσεις, επαγγελματίες και βιοτέχνες!

Αξί-ζουμε την ποιότητα που προσφέρουν!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις