Την Παρασκευή η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση – κρητικό γλέντι της “Ανταρσία στα Χανιά”

Κανένα σχόλιο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/5, 8ΜΜ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΠΛΑΝΤΖΙΑΣ

Μουσικοί: Λευτέρης Παναγιωτάκης (βιολί), Κυριάκος Μπερτάκης (λαούτο)

Θα χαιρετήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων κι επικεφαλής της κίνησης Σεραφείμ Ρίζος

"Sponsored links"

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, κλείνουμε τον προεκλογικό αγώνα με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση μας και με κρητικό γλέντι στην πλατεία της Σπλάντζιας.

Μέσα σε μια περίοδο που όλοι εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι, αλλά με γνωστές πολιτικές εξαρτήσεις, μέσα σε μια περίοδο που διάφοροι προσπάθησαν να υποτιμήσουν επιχειρώντας ένα ανούσιο διαχωρισμό των κεντρικών πολιτικών θεμάτων και επιλογών από τα τοπικά ζητήματα. Μέσα σε μια περίοδο που όλοι ευαγγελίζονται ότι έχουν… πρόγραμμα, το οποίο αποδέχεται κι ενισχύει τους μνημονιακούς περιορισμούς του Κλεισθένη, εμείς ανοίξαμε όλα τα κρίσιμα ζητήματα: της έλλειψης του κοινωνικού μισθού, της γυναικείας καταπίεσης, του ρατσισμού, διεκδικώντας ότι μόνο μέσα από τους αγώνες της εργατικής τάξης θα έρθουν οι αναγκαίες αλλαγές τόσο στα ζητήματα της καθημερινότητας, όσο και στα ζητήματα της οικονομικής εξαθλίωσης και της φτώχειας.

Με αυτό το πνεύμα σας καλούμε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της “Ανταρσία στα Χανιά” και στο κρητικό γλέντι που θα ακολουθήσει και το οποία θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24/5 και στις 8μμ στην Πλατεία της Σπλάντζιας. Θα παίξουν οι μουσικοί Λευτέρης Παναγιωτάκης (βιολί), Κυριάκος Μπερτάκης (λαούτο) ενώ θα χαιρετήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων κι επικεφαλής της κίνησης Σεραφείμ Ρίζος.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις