Την Τετάρτη το debate των υποψήφιων Δημάρχων Χανίων με διοργανωτή το ΕΒΕΧ

Κανένα σχόλιο

Την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Χανίων το debate μεταξύ των οκτώ υποψήφιων Δημάρχων Χανίων. Το debate διοργανώνει το ΕΒΕΧ βάση ερωτήσεων που απέστειλαν μετά από αίτημα του φορέα, οι επιχειρηματίες μέλη του.

Το debate διοργανώνεται προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη του Επιμελητηρίου από τους υποψηφίους “εν δυνάμει” Δημάρχους για τις θέσεις και προθέσεις τους που αφορούν το “επιχειρείν”.

Οι ερωτήσεις θα είναι 8 (οχτώ) κοινές για όλους τους υποψηφίους και ο χρόνος απάντησης σε κάθε μία απ’ αυτές έχει οριστεί αυστηρά.

"Sponsored links"

Το debate θα διεξαχθεί στον 4ο όροφο του ΕΒΕΧ και θα είναι ανοικτό για τα ΜΜΕ και κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να το παρακολουθήσει.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις