Τι απαντά ο Πολάκης στη Νέα Δημοκρατία: “Εκτός από καπνιστής είμαι και κυνηγός και ψαράς και μηχανόβιος. Παιδεραστής, λαμόγιο και μιζαδόρος δεν είμαι…”

Κανένα σχόλιο

Η Νέα Δημοκρατία αντί να απαντήσει στο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έδωσε ως απάντηση μία φωτογραφία του Παύλου Πολάκη όπου καπνίζει.

Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και Χανιώτης βουλευτής κ. Πολάκης έδωσε την εξής απάντηση:

Η πρώτη φωτογραφία είναι η απάντηση της ΝΔ στο εξαιρετικό άρθρο του Αλεξη Τσίπρα σήμερα στην ΕφΣυν !!! Μιλάμε για βάθος σκέψης ,πλούτο επιχειρημάτων ….

"Sponsored links"

Επειδή έχει παλιώσει αυτή η φωτογραφία, σας δίνω κι άλλα επιχειρήματα με τις επόμενες.Εκτος από καπνιστής κανω κι αλλά ανήκουστα εγκλήματα: είμαι και κυνηγός και ψαρας και μηχανόβιος !!!!!

ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ,ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ…….

ΥΓ για την ιστορία .Η φωτογραφία στο υπουργειο είναι μετά από τη λήξη της συνάντησης διαπραγμάτευσης με τους προμηθευτές Καρδιολογικού υλικού το 2017 που τους αναγκάσαμε σε μείωση τιμών 20-25%….. Σας έτσουξε πολύ τότε αυτό και φαίνεται από αυτά που κάνουν σήμερα οι ΚαρβελοΝταβεληδες με την πολιτική σας κάλυψη …..

ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις