Τον Οκτώβριο αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες για την κατασκευή τριών φοιτητικών εστιών του Πολυτεχνείου Κρήτης | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το μεγάλο πρόβλημα εύρεσης σπιτιών που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές και όχι μόνο, στα Χανιά, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να εγκαταλείπουν τις σπουδές τους.

Ωστόσο, μέσα στον Οκτώβριο αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες για την κατασκευή τριών από τις τέσσερις νέες φοιτητικές εστίες του Πολυτεχνείου Κρήτης σύμφωνα με τον Πρύτανη, Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, με επιπλέον 45 δωμάτια.

Δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες λένε οι φοιτητές.

"Sponsored links"

Δείτε σχετικό βίντεο ρεπορτάζ από τη Νέα Τηλεόραση:

Ρεπορτάζ: Αριστέα Μπουτζαλή – neatv.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις