Τουρισμός: Δυο ταξιδιωτικοί κολοσσοί αυξάνουν τα πακέτα για Βρετανούς προς την Ελλάδα

Κανένα σχόλιο

Να τονώσουν τα ταξίδια των Βρετανών στο εξωτερικό αυξάνοντας τα πακέτα σε άλλους προορισμούς της Μεσογείου επιχειρούν οι μεγάλοι tour operators, μετά την απόφαση για αποθάρρυνση ουσιαστικά των ταξιδίων από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Ισπανία και την επιβολή καραντίνας στους ταξιδιώτες που επιστρέφουν από ισπανικούς προορισμούς.

Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα ο ταξιδιωτικός κολοσσός της Tui, μέσω της Τui UK ανακοίνωσε ότι μετά την απόφαση των Βρετανών για την καραντίνα ακυρώνει πακέτα για Ισπανία έως τις 10 Αυγούστου για τα ταξίδια στην ηπειρωτική χώρα (εώς τις 4/8 για ισπανικά νησιά) και προσθέτει πτήσεις για Ελλάδα και Τουρκία.

Περισσότερες πτήσεις με μεγαλύτερα αεροπλάνα και πακέτα για Ελλάδα και Τουρκία προσφέρει και η Jet2, έχοντας ακυρώσει μεγάλο κομμάτι του προγράμματός της προς την Ισπανία κα προτρέποντας πελάτες της να επιστρέψουν νωρίτερα στις βάσεις τους.

"Sponsored links"

Jet2.com και Jet2holidays προσθέτουν για Ελλάδα 30.000 θέσεις, με τον CEO Steve Heapy να δηλώνει σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης ότι «παρατηρείται σημαντική αύξηση όσον αφορά τη ζήτηση για διακοπές για Τουρκία και Ελλάδα και γι’ αυτό ο όμιλος επιδεικνύει γρήγορα αντανακλαστικά ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των πελατών. Σημειωτέον ότι η Jet2 ανέστειλε πτήσεις της σε Βαλεαρίδες και Κανάρια μέχρι τις 10 Αυγούστου και στην ηπειρωτική Ισπανία μέχρι τις 17 Αυγούστου.

Οι τελευταίες εξελίξεις αποτυπώνουν το απόλυτα ρευστό περιβάλλον που βιώνει ο ευρωπαϊκός τουρισμός αυτό το καλοκαίρι λόγω κορωνοϊού κι έστω κι αν εκ πρώτης όψης φαίνεται ότι μπορεί να ευνοούνται συγκεκριμένοι προορισμοί- μεταξύ άλλων και η χώρα μας- σε σχέση με «ανταγωνίστριές» αγορές της Μεσογείου, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι τελικά οι απώλειες βαρύνουν άπαντες: Κι αυτό γιατί η απόφαση περί καραντίνας στο Ηνωμένο Βασίλειο με αποδέκτες τους Βρετανούς τουρίστες ισπανικών προορισμών, ουσιαστικά αυξάνει την αβεβαιότητα και αποθαρρύνει συνολικά τους Βρετανούς ως προς τα ταξίδια στο εξωτερικό με χαμένους τελικά όλους τους μεσογειακούς προορισμούς, της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης, και κερδισμένη την …Κορνουάλη αφού οι περισσότεροι τουρίστες στρέφονται εντός των τειχών.

newmoney.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις