Το απίστευτο οικόπεδο στην Ελούντα μέσα στη θάλασσα

Κανένα σχόλιο

Αυθαίρετες εγκαταστάσεις και κατασκευές, μικρές ή μεγάλες, μέχρι τουριστικές μονάδες, υπάρχουν παντού στην Κρήτη, παντού στην Ελλάδα. Αλλά τέτοια κατασκευή μάλλον δεν πρέπει να υπάρχει άλλη!

Όπως μας γράφει πολίτης, είναι στον “παράδεισο της Ελούντας”, εκεί που ο άνθρωπος φαίνεται ότι θεωρεί ακόμα και τη θάλασσα ιδιοκτησία του κι έχτισε περίφραξη όχι μόνο στην παραλία αλλά και μερικά μέτρα μέσα στη θάλασσα!

"Sponsored links"

candiadoc.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις