Το διδακτικό προσωπικό του Πολυτεχνείου Κρήτης για την εισβολή της αστυνομίας σε σπίτια φοιτητών: “Προκαλούν ερωτηματικά για την σκοπιμότητά τους”

Κανένα σχόλιο

Με απόφαση του το Διοικητικο Συμβούλιο του Συλλόγου Ειδικού & Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού του Πολυτεχνείου Κρήτης αναφέρεται στα περιστατικά με τις προσαγωγές και συλλήψεις φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρητης ακόμα και μέσα από τα σπίτια τους

Το κείμενο της απόφασης έχει ως εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ειδικού & Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού του Πολυτεχνείου Κρήτης (ΣΕΕΔΙΠΠΚ), σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021, συζήτησε καταγγελία από προπτυχιακό φοιτητή για παράνομες συλλήψεις φοιτητών. Μετά από εκτενή συζήτηση που έγινε μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ψηφίστηκε ομόφωνα η ακόλουθη απόφαση:

"Sponsored links"

Ο Σύλλογος ΕΔΙΠ του Πολυτεχνείου Κρήτης εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τη δημιουργία κλίματος αντιπαράθεσης μεταξύ αστυνομίας και φοιτητών στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Θεωρούμε ότι είναι ευθύνη όλων να απέχουν από δηλώσεις και ενέργειες που πυροδοτούν την ένταση εν όψει και της γενικότερης πολιτικής συγκυρίας. Θεωρούμε ότι το Κράτος Δικαίου μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ενέργειες που προκαλούν ερωτηματικά για την σκοπιμότητά τους. Η προάσπιση των ατομικών ελευθεριών και, εν τέλει, της Δημοκρατίας απαιτεί την υπεύθυνη στάση όλων μας αλλά και των οργάνων της ίδιας της Πολιτείας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις