Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού θα είναι δωρεάν στη Ρωσία

Κανένα σχόλιο

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη Ρωσία ανέρχονται σε 845.443, ενώ οι νεκροί υπολογίζονται σε περισσότεροι από 14.000.

Το εμβόλιο της Ρωσίας κατά του κορονοϊού θα διατεθεί δωρεάν σε όλους τους πολίτες της χώρας, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Ρώσος υπουργός Υγείας, Μιχαήλ Μουράσκο.

«Σκοπεύουμε να καλύψουμε πλήρως και δωρεάν τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. Το πρωτόκολλο εμβολιασμού είναι γνωστό σε όλους, ως εκ τούτου, ο μαζικός εμβολιασμός θα προγραμματιστεί» υποστήριξε ο υπ. Υγείας της Ρωσίας.

"Sponsored links"

Την ίδια στιγμή, ο κ. Μουράσκο, απαντώντας σε ερώτηση του Sputnik, τόνισε πως οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου που έχουν αναπτυχθεί από το Gamaleya Institute έχουν ολοκληρωθεί, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η προετοιμασία των εγγράφων για την διαδικασία καταχώρησης του συγκεκριμένου εμβολίου.

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας της Ρωσίας, διεμήνυσε πως το εμβόλιο πρώτα θα διατεθεί σε εργαζόμενους στο σύστημα υγείας, σε δασκάλους και καθηγητές, ενώ η πορεία της υγείας των συγκεκριμένων ομάδων θα παρακολουθείται ταυτόχρονα.

Ακόμη, ο κ. Μουράσκο ανέφερε πως: «σκοπεύουμε να προχωρήσουμε σε μαζικούς εμβολιασμούς από τον Οκτώβριο», υπενθυμίζοντας πως το υποψήφιο εμβόλιο από το Ινστιτούτο Vektor βρίσκεται σε κλινικές δοκιμές, ενώ άλλα δύο εμβόλια θα περάσουν σε αυτό το στάδιο εντός των επόμενων δύο μηνών.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις