Το Επιμελητήριο Χανίων για την τηλεδιάσκεψη ομάδας εργασίας Covid -19 με την βουλευτή Χανίων της ΝΔ Ντορα Μπακογιαννη

Κανένα σχόλιο

Την Τετάρτη 1 Απριλίου στις 11:00, η ομάδα εργασίας για την πανδημία του Covid 19 με επικεφαλής τον ίδιο τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Αντώνη Ροκάκη, πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με την βουλευτή Χανίων και πρωην υπουργό, κα. Ντορα Μπακογιαννη με κεντρικό θέμα τις επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία και τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης προς τις επιχειρήσεις.

Η συζήτηση εγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα,  κατατέθηκαν προτάσεις αλλά και προβληματισμοί των εκπροσώπων του επιμελητηρίου στην κα Μπακογιαννη η οποία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσοχή στα ζητήματα που αφορούν την τοπική οικονομία.

Συζητήθηκε το θέμα του προγράμματος “Επιστρεπτέα προκαταβολή” που θα δώσει ένεση ρευστότητας στην αγορά απευθείας από το TAXIS, το θέμα της αναστολής των επιταγών.

"Sponsored links"

Η ομάδα εργασίας εξέφρασε τις ανησυχίες της αγοράς για την επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ζήτησε από την πρωην υπουργό να ληφθούν από την κυβέρνηση όλα τα απαραίτητα μέτρα για να περιοριστούν οι επιπτώσεις στην οικονομία.

Επίσης, κατατέθηκε στην κα. Μπακογιάννη και μια πρόταση η οποία εχει να κάνει σύγχυση που έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες σε σχέση με τα ΚΑΔ που εντάσσονται στα μέτρα στήριξης και το τι ακριβώς δικαιούνται, σύγχυση η οποία επιτείνει τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας. Προτάθηκε να συσταθεί μια ομάδα εργασίας η οποία να αναλάβει να ενημερώνει ακόμα και καθημερινά, για τα μέτρα στήριξης, με παρόμοιο τρόπο που γίνεται η ενημέρωση του υγειονομικό σκέλους από τον κ. Χαρδαλια και τον κ. Τσιοδρα. Η κα. Μπακογιαννη έδειξε να ενθουσιάζεται με την πρόταση της ομάδας εργασίας και  δεσμεύτηκε να την μεταφέρει και να υποστηρίξει θερμά την υλοποίηση της.

Κλείνοντας συμφωνήθηκε να επαναληφθεί η τηλεδιάσκεψη εντός των επομένων ημερών ώστε να εκτιμηθεί η πορεία των γεγονότων και να γίνουν νέες προτάσεις.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις