Το Εργατ/κό Κέντρο Χανίων στηρίζει την 24ωρη Πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ομοσπονδία οικοδόμων, στις 14 Μάρτη

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χανίων:

Αιχμή των διεκδικήσεων των συναδέλφων οικοδόμων  είναι το ζήτημα της υπογραφής κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς και μεροκάματα και βελτίωση των όρων και συνθηκών δουλειάς, αφού το μεροκάματο έχει καθηλωθεί στα 25 με 40 ευρώ ημερησίως , οι εργολάβοι παραβιάζουν το 8ωρο, και τις περισσότερες φορές μάλιστα πολύ συνάδελφοι εργάζονται χωρίς ασφάλιση και χωρίς τα στοιχειώδη μέσα ατομικής προστασίας.

Η εξαθλίωση που έχουν φέρει τα μνημόνια, η φτώχεια, η ανεργία, η στέρηση βασικών αγαθών απαραίτητων στην ζωή μας, δεν θα ξεπεραστούν μόνα τους αν εμείς δεν συσπειρωθούμε και δεν απαιτήσουμε δυναμικά την κατάργηση τους, την ανατροπή τους.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις