Το κλείσιμο των σχολείων σε Δήμο Χανίων και Αποκορώνου εισηγείται η Αντιπεριφέρεια Χανίων

Κανένα σχόλιο

Αίτημα κατέθεσε η Αντιπεριφέρεια Χανίων για το κλείσιμο των σχολείων στους Δήμους Χανίων και Αποκορώνου. Η σχετική επιστολή έχει ως αποδέκτες τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Χαρδαλιά και την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως.

Σημειώνουμε ότι η απόφαση για κατάθεση του αιτήματος λήφθηκε εξαιτίας του υψηλού επιδημιολογικού φορτίου στους συγκεκριμένους δήμους και της υπερίσχυσης των μεταλλάξεων του κορωνοϊού που είναι πιο μεταδοτικές.

Το αίτημα δε θα οδηγήσει στο άμεσο κλείσιμο των σχολείων αφού πρώτα θα πρέπει να εξεταστεί από την επιτροπή των λοιμοξιολόγων πριν την λήψη της όποιας απόφασης.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις