Το ΝΑΤΟ χρειαζόταν σφόδρα το προτεκτοράτο των Σκοπίων

Κανένα σχόλιο

Του Κώστα Ντουντουλάκη

ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑΤΟ, και Σκοπιανοί παραχαράκτες της Ιστορίας αυτές οι τρεις …”κολώνες της δημοκρατίας”, συναποφάσισαν: “Βόρεια Μακεδονία”!!!

ΜΟΝΟ μια τέτοια κυβέρνηση μπορούσε να υλοποιήσει τα σχέδια ΗΠΑ/ΕΕ για άλλα δυο μνημόνια και προπαντός, για νατοποίηση των Σκοπίων…

"Sponsored links"

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια… Το ΝΑΤΟ χρειαζόταν σφόδρα το προτεκτοράτο των Σκοπίων.

Η ΝΔ επί Καραμανλή, προς τιμή του ανδρός,το λέω ανοιχτά κι ας μην τον ψήφισα ποτέ, τόλμησε κι αντιτάχθηκε απόλυτα για εθνικοσυναισθηματικούς λόγους στις αφόρητες πιέσεις των ΗΠΑ για σύνθετη ονομασία και δυνάμωμα έτσι του ΝΑΤΟ!

Το ΚΚΕ, ορμώμενο μεν από (κακώς εννοούμενο αν και καλής πρόθεσης κατά την γνώμη μου) “συμφιλιωτισμό”, παρά το ότι δεν θα απέρριπτε μια “σύνθετη ονομασία” καταρχήν, αν ήταν ρυθμιστική δύναμη στην βουλή, όντας σφόδρα αντίθετο στο ΝΑΤΟ, επουδενί θα ψήφιζε ονομασία που απλά είναι το όχημα για ενίσχυση της δολοφονικής αυτής συμμαχίας.

Άρα τις εντολές του ΝΑΤΟ για άρση του εμποδίου με την σύνθετη ονομασία που κατηγορηματικά απέρριψε η ΝΔ, θα τις εφάρμοζε μόνο η μεταλλαγμένη ψυχή τε και σώματι “αριστερά” τύπου ΣΥΡΙΖΑ και διαλυμένης μετά την ψήφιση μνημονίων ΔΗΜΑΡ (δεν είναι τυχαίο που μπήκε ο Κουβέλης στον ΣΥΡΙΖΑ…)

Απορεί κανείς γιατί ο ξένος παράγοντας, οι μπάνγκστερς, όλα σχεδόν τα μεγάλα συγκροτήματα και ΜΜΕ στηρίζουν την μετά την πρωτοφανή στην ελληνική ιστορία μετατροπή του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ, εξωτερική πολιτική των μεταλλαγμένων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;…

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις