“Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ”: Η σχέση των επιστημόνων της ερευνητικής ομάδας του φάρμακου της Κολχικίνης με το ΠΑΣΟΚ

Κανένα σχόλιο

Δύο εκ των κορυφαίων επιστημόνων που συμμετείχαν στην ομάδα, η οποία μελέτησε τις ιδιότητες της κολχικίνης ως φαρμάκου κατά του κορωνοϊού, είναι στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τα φοιτητικά τους χρόνια.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Βραχάτη, πρώην γραμματέα της ΠΑΣΠ Ιατρικής και τον καθηγητή Σπύρο Δευτεραίο, μέλος της ΠΑΣΠ από τα φοιτητικά του χρόνια και αργότερα διακεκριμένος καρδιολόγος, διευθυντής του ΕΣΥ, Adjunt Ass. Professor στο Yale και καθηγητής στο ΕΚΠΑ.

Αν στα παραπάνω προστεθεί και ο Αλμπερτ Μπουρλά της pfizer που επίσης υπήρξε μέλος της ΠΑΣΠ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, «το ΠΑΣΟΚ, σώσε μας» δεν είναι τίτλος αλλά πραγματικότητα.

"Sponsored links"

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, κι ενωμένο δυνατό σώζει τον κόσμο.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις