Το Σάββατο η ετήσια εκδήλωση της Ομάδας Στήριξης “ΣυνΆνθρωπος” στο ΚΑΜ

Κανένα σχόλιο

Η Ομάδα Στήριξης «ΣυνΆνθρωπος» σε συνδιοργάνωση με το ΚΕΠΠΕΔΥΧ ΚΑΜ, θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωσή της το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:30, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου μας τα προηγούμενα έτη καθώς και η ψηφοφορία μεταξύ των προτάσεων που έχουν γίνει από όλους εσάς, για τη βασική δράση που θα πραγματοποιήσουμε το 2018.

Επίσης στην εκδήλωσή θα γίνουν κάποιες απονομές στους ανθρώπους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μας και στήριξαν ο καθένας με το δικό του τρόπο τις προσπάθειές μας καθώς και σε ανθρώπους που καθημερινά βοηθούν & προσφέρουν ανιδιοτελώς, συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

"Sponsored links"

Τη βραδιά της εκδήλωσης θα υπάρχει μπουφές, κρασί από το οινοποιείο Λουπάκη και μουσική από τον Αχιλλέα Παπακώστα (trumpet player).

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για μας να παρευρεθείτε στην εκδήλωση μας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις