Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου

Κανένα σχόλιο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, εξήλθε του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός όπου ενοσηλεύετο από την 1-12-2012, μεταφερθείς από την Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ. Μετά από 48 ημέρες νοσηλείας στην Αθήνα ο ασθενής εξέρχεται σε άριστη γενική κατάσταση, πλήρη επικοινωνία και ελάχιστα προβλήματα κινητικότητας, λόγω της παρατεταμένης κλινικής παραμονής του, που αποκαθίστανται σταδιακά με την έναρξη εντατικής φυσικοθεραπείας στα Χανιά.

Η ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός παραδίδει τον Σεβασμιώτατο Επίσκοπο στην κοινωνία των Χανίων ευχαριστώντας όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό του. Είχαμε την μεγάλη τιμή αλλά και το υψηλό αίσθημα της ευθύνης για το πρόσωπο που νοσηλεύσαμε. Άξιζε τον κόπο.

Ευχόμαστε την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

"Sponsored links"

 Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live