Το 19o Παγκρήτιο Ιατρικό Συνέδριο στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Η Ιατρική Εταιρεία Χανίων διοργανώνει το 19º Παγκρήτιο Ιατρικό Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο στα Χανιά, στις 9, 10 και 11 Νοεμβρίου 2018.

Με το φετινό συνέδριο εγκαινιάζεται μια νέα ελπιδοφόρα προσπάθεια για την διεύρυνση της θεματολογίας και αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα και την αρμονική συνύπαρξη και συνεργασία, πάνω στα σύγχρονα ιατρικά δεδομένα, πολλών και διαφορετικών ειδικοτήτων. Το γεγονός αυτό ενισχύει την άποψη ότι ο γιατρός του σήμερα έχει ανάγκη, αγωνία και χρέος να εμβαθύνει με ουσιώδη τρόπο στα σύνθετα ζητήματα που συναντά στην καθημερινότητά του και απαιτείται πια η συνδρομή διαφόρων ειδικοτήτων.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι εξειδικευμένοι στα θέματά τους διακεκριμένοι επιστήμονες που συμμετέχουν, θα παρουσιάσουν με τον πλέον εμπεριστατομένο τρόπο, όλες τις νεότερες εξελίξεις, μεταλαμπαδεύοντας έτσι, τις πολύτιμες γνώσεις τους σε όλους τους νεότερους ιατρούς.

"Sponsored links"

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα πατώντας ΕΔΩ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις