Τράπεζες και καταστολή

Κανένα σχόλιο

Του Νίκου Τζάρα

Μετά την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών που κόστισαν στην ελληνικό λαό πάνω 40 δισ. ευρώ και το πέρασμα των τραπεζικών μετοχών με εξευτελιστικές τιμές στα χέρια των ξένων “επενδυτών” υλοποιείται η δεύτερη φάση του σχεδίου που αποσκοπεί στον πλουτισμό των ξένων μετόχων και των συνεργών τους με την εκποίηση της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων.

Στο σχέδιο συμπράττουν εκτός από τις Τράπεζες, τα ξένα φανς, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ με την επιστράτευση των , δυνάμεων καταστολής που επιτίθενται σε όσους επιμένουν να αντιστέκονται.

"Sponsored links"

Ο μαζικός αγώνας ενάντια στον αυταρχισμό, την αστυνομική καταστολή και τα ιδιώνυμα μέτρα συκοφαντείται από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που επιμένει ότι εφαρμόζει μέτρα ανάπτυξης και αναδιανομής του πλούτου. Οι κυβερνώντες αφού εξάντλησαν όλα τους τα ψέμματα επιχειρούν να κάμψουν το κίνημα κατά των πλειστηριασμών με προπηλακισμούς , ξυλοδαρμους δακρυγόνα και διώξεις.

Η εναντίωση στην επίθεση που έχει εξαπολύσει η Κυβέρνηση απαιτεί την ενότητα και τον συντονισμό των πολιτικών ΄και κοινωνικών δυνάμεων που επιμένουν να αντιστέκονται. Η ιδέα για Εθνικοποίηση των Τραπεζών αντί της εκποίησης της Λαϊκής Ιδιοκτησία βρίσκεται σε ημερήσια διάταξη.

 

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις