Τρεις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Σούδας

Κανένα σχόλιο

Απόβαση στα Χανιά πραγματοποιούν σήμερα περίπου 7000 επιβάτες κρουαζιέρας που έφτασαν στο λιμάνι της Σούδας με τα κρουαζιερόπλοια «Nοrwegian», «Koningstam» και «Oceana».

Οι επιβάτες των τριών πλοίων επισκέπτονται το παλιό λιμάνι και την αγορά των Χανίων, ενώ κάποιοι από αυτούς πραγματοποιούν εκδρομές σε σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Σούδας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, οπότε και έχουν προγραμματισθεί εννέα αφίξεις μέχρι και τις 31 Ιουλίου.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις