Τροποποίηση λειτουργίας υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Σε τροποποιήσεις στη λειτουργία των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο των μέτρων της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της εξάπλωση του Κορωνοϊού, προχωρά η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου.

Όπως επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Τσουπάκης Μιχάλης: «Με απλές κινήσεις μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι ουσιαστικά για την υγεία μας και κατ’ επέκταση στην καθαριότητα της πόλης μας και να διευκολύνουμε το έργο των υπηρεσιών. Τις επόμενες μέρες το προσωπικό θα είναι μειωμένο λόγω των ειδικών γονεϊκών αδειών και των προληπτικών μέτρων αποχής από την εργασία (βάση σχετικής νομοθεσίας).»

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χανίων με αίσθημα ευθύνης προς τη τοπική κοινωνία και με γνώμονα τη διασφάλιση και προστασία της υγείας τόσο των εργαζομένων όσο και των δημοτών μας, λαμβάνει τα παρακάτω έκτακτα μέτρα προστασίας ζητώντας από τους πολίτες:

"Sponsored links"

  •  η εναπόθεση των απορριμάτων τους στα σημεία συλλογής (πράσινοι κάδοι) να γίνεται 19:00-22:00. (Αλλάζει το ωράριο αποκομιδής, όπου θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση).

  • όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση των απορριμάτων τροφών.

  • τον μέγιστο δυνατό περιορισμό, ει δύναται εντελώς, των κλαδεμάτων και την αποφυγή απόρριψης ογκωδών αντικειμένων. Εάν υπάρχει απόλυτη ανάγκη θα αποσύρονται μόνο με ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2821341778/2821076666.

  • τα είδη προστασίας και απολύμανσης που χρησιμοποιείται στο τέλος της χρήσης τους σε ξεχωριστή σακούλα καλά κλεισμένη την οποία θα τοποθετείται στον πράσινο κάδο.

Για την ασφάλεια των υπαλλήλων το εργοστάσιο όπως και η αποκομιδή θα λειτουργούν και με προσωπικό ασφαλείας. Παράλληλα, θα ξεκινήσει η απολύμανση δρόμων, πεζοδρομίων, πλατειών, κάδων και στάσεων λεωφορείων.

Οφείλουμε όλοι μέσω της ατομικής ευθύνης για προσωπική υγιεινή να προφυλάξουμε τη δημόσια υγεία. Μόνο συντονισμένοι και με υπευθυνότητα θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις