14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

“Τσάμπα καίει η λάμπα…”: Ανοιχτά τα φώτα σε δρόμους των Χανίων μεσημεριάτικα | Φωτός

Ημερομηνία:

Έχουμε πολλές φορές μέσα από την εφημερίδα μας επισημάνει τα προβλήματα φωτισμού στο παλιό λιμάνι με σημεία και σοκάκια που μένουν σκοτεινά ή με άλλες περιοχές όπου ο φωτισμός είναι κακός. Αυτή όμως δεν είναι μια τέτοια περίπτωση.

Όπως μας καταγγέλθηκε αρκετά συχνά τον τελευταίο καιρό παρατηρείται το φαινόμενο τόσο στην παλιά πόλη όσο και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης των Χανίων τα φώτα να μένουν ανοιχτά και τη μέρα, πολλές φορές μέχρι και το μεσημέρι!

Τα φώτα κλείνουν μόνο αν κάποιος δημότης πάρει τηλέφωνο και ενημερώσει για το πρόβλημα.

Και σήμερα τα φώτα ήταν ανοιχτά σε πολλές οδούς των Χανίων. Οι φωτογραφίες είναι από την οδό Μπετόλο όπου όπως είναι φανερό τα φώτα λάμπουν με την ώρα να πλησιάζει τις 12 το μεσημέρι!

Όμως, με έναν περίπατο στους δρόμους της πόλης παρατηρήσαμε ότι και σε άλλες περιοχές τα φώτα ήταν ανοιχτά, όπως στην οδό επί της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Κάποιος μας είπε χαριτολογώντας: “Φαίνεται ότι ο Δήμαρχος λάμπει από τη χαρά του…”.

Δεν ξέρουμε αν ο Δήμαρχος γιορτάζει και γι’ αυτό αποφάσισαν εκεί στο δήμο να αφήνουν τα φώτα ανοιχτά, όμως, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η δίχως λόγο σπατάλη.

Οι δημότες πληρώνουν πολύ υψηλά τέλη και καλό θα είναι τα χρήματα που συλλέγονται να πηγαίνουν για αναγκαία έργα, όπως για τη βελτίωση του φωτισμού τη νύχτα, όχι για την πληρωμή του ρεύματος για λάμπες που λειτουργούν μεσημέρι μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Δείτε και τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...