Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

– Πληρώνουν την ΔΕΗ για νέες παροχές αλλά δεν βρίσκουν ανταπόκριση λόγω έλλειψης μετρητών (ρολογιών). Έχομε πτωχεύσει, το κατανοείτε;

– Φτιάχτε ό,τι υποθέσεις έχετε σε εκκρεμότητα τώρα. Τα δίνουν όλα για να παραμείνουν στην εξουσία!!!

– Πάρε δάνειο ν’ αρπάξεις το ακίνητο του γείτονα Όταν θα ‘ρθει όμως η σειρά σου;

"Sponsored links"

– Ζόμπι έχουν καταντήσει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Χαλάει ο κόσμος και αυτοί δεν υπάρχουν, εκτός Πολάκη…

– Ενδιαφέρον, λέει, για ακίνητα στον νομό Χανίων από όλους τους ξένους. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Σε λίγο θα είμαστε και μειοψηφία και ξένοι στον δικό μας τόπο.

– Εκχερσώσεις, παράνομη υλοτομία, μπαζώματα ρεμάτων και παραλιών, ανεμογεννήτριες σε περιοχές ΝΑΤURA, συνθέτουν το παζλ της παρανομίας και των εγκλημάτων κατά του περιβάλλοντος. Προχθές η ΜΚΟ που διοργάνωσε σχετικό σεμινάριο στα Χανιά, δεν ανέφερε τίποτα για την καταπάτηση και ασύδοτη εκμετάλλευση των περιοχών ΝΑΤURA σε όλη την Κρήτη και ιδιαίτερα στον νομό Χανίων.
Δεν ανέφεραν τίποτα και ας οδηγείται η Ελλάδα στο Ευρωδικαστήριο κι ας πέρασαν «το κυνηγητό της αρκούδας», οι άνθρωποι που αντιστάθηκαν (βλέπε Σπίνα και Αποπηγάδι) στις αδηφάγες ορέξεις των εταιρειών της πράσινης (ανάπτυξης) ασυδοσίας.

– Εξακολουθούν λέει να πιστεύουν στο «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»
Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται…

– Νοθεύουν το Κρητικό ελαιόλαδο σε ποσοστό 75%. Τ’ ακούσατε; Κατά τα άλλα κυνηγούν τη φοροκλοπή και αδιαφορούν αν το ίδιο το προϊόν ευτελίζεται και απαξιώνεται.

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις