Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

– «Στέρεψε ο γυαλός»

Ο λόγος για το φράγμα Βαλσαμιώτη που είναι άχρηστο.

Στον βρόντο πήγαν τα τόσα εκατομμύρια που πήραν οι καταστευαστές. Που τα πήγαν άραγε; Γιατί έβαλαν αντικανονικά υλικά σε μια τέτοια κατασκευή;

"Sponsored links"

Ποιος θα αναλάβει τις ευθύνες και θα δεχθεί τις συνέπειες αυτού του εγκλήματος σε βάρος της ανάπτυξης του τόπου;

Υπάρχει εισαγγελέας διαθέσιμος γι’ αυτήν την τερατοκομπίνα;

– Έκανε δεκτή το Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή των παμακεδονικών Ενώσεων που ζητούσαν την ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Το ΣτΕ ζητά τον τερματισμό των συμφωνηθέντων έως τις 7/12 που θα συζητηθεί η προσφυγή στην ολομέλεια

– Μας κατήγγειλε ο Καπαρούδης ελέω υπερπάτριδοφροσύνης.

Κατήγγειλε τον ΑΓΩΝΑ της ΚΡΗΤΗΣ.

Απωθημένα χρόνων;

Μπορεί…

Οι απειλές όπως και οι καταγγελίες σε εμάς δεν πιάνουν. Αλλού αυτά…

"Sponsored links"

Εμείς τη δουλειά μας θα κάνομε, θα προβάλομε όλες τις απόψεις και ο κάθε ένας θα βγάζει τα συμπεράσματά του. Αυτό είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Γι’ αυτήν αγωνιστήκαμε και υποφέραμε και θα συνεχίζουμε να προβάλομε όλες τις απόψεις. Συμφωνούμε, διαφωνούμε. Εμείς αυτοί είμαστε και κολαούζοι κανενός δεν γινόμαστε.

Βέβαια για να εξηγούμαστε, κείμενα φασιστικά δεν πρόκειται να περάσουν στα ΜΜΕ της ευθύνης μας. Γιατί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν αυτοκτονεί, ούτε είναι ξέφραγο αμπέλι, και ειδικά σε αυτούς που δεν σέβονται την πολυφωνία.

Ναι λοιπόν. «Δεν θα περάσει ο φασισμός» ούτε οι φωνές των άκρων…

ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΓΩΝΑΣ κατά των ξένων δυναστών είναι απαραίτητο να γίνει.

Εμπρός λοιπόν, όλοι μαζί «αέρα – αέρα να φύγει η χολέρα»…

Υπονομευτής

Υ.Γ.: Όπως φιλοξενούμε όλες τις απόψεις εκφράζομε πάντα και τις δικές μας. Είναι γνωστές λοιπόν οι θέσεις μας και στο θέμα της Μακεδονίας σε όλους. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού…

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις