Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Τ.Χ.
Ξέρατε ότι πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χανίων είναι ο Δημήτρης Μπουντρογιάννης; Κι εγώ το έμαθα τώρα και σας ενημερώνω. Μπράβο Δημήτρη και σ’ ανώτερα…

ΟΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ
Στα Χανιά ήρθαν προχθές οι πρωτοκλασάτοι της ΔΕΗ για τα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου ΑΠΕ στην Αγιά.
Ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκης και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Αναλώσιμες Ηλίας Μοναχολιάς.
Οι κύριοι αυτοί που επί των ημερών τους ξεπουλήθηκε η χρυσοφόρα επιχείρηση δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα για τις ΜΑΪΜΟΥ ρευματοκλοπές και τις παράνομες ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ χρεώσεις που συμβαίνουν μέρα μεσημέρι στα Χανιά, οδηγώντας επιχειρηματίες στην απόγνωση.
Άξιος ο μισθός τους.

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Αλλά θα περιοδεύσει μόνο σε Λασίθι και Ηράκλειο. Σύντομα προβλέπεται περιοδεία και από δω μεριά

"Sponsored links"

ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ Δ.Σ.
Αύριο Τετάρτη στις 15:30 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με μοναδικό θέμα τον «Καθορισμό χρήσεως γης Στρατοπέδου Μαρκοπούλου».

ΟΛΑ ΤΑ ‘ΧΑΜΕ…
Αυτό μας έλειπε ν’ ανοίγομε ιστορίες με την ομόδοξη υπερδύναμη και να φέρομε ρήξη στις σχέσεις Αθήνας – Μόσχας!!!
Τι θα δούμε ακόμα…

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΕΔΙΣΑ!
Όλο βραβεία παίρνει και μπράβο της.
Αλλά στον δημιουργό του όλου έργου διάθεσης των απορριμμάτων στο Ακρωτήρι τέως Νομάρχη Γιώργο Κατσανεβάκη ούτε κουβέντα;

ΜΕ ΤΑ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
Από κάτω μου έχω γείτονα με σκυλάκι που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει.
Απέναντί μου έχω γείτονα με δύο σκύλαρους στην ταράτσα που γαυγίζουν λυσσασμένα, αφού βλέπουν από εκεί και εποπτεύουν μεγάλη περιοχή.
Δεξιά μου και μπροστά έχω γείτονα με δεμένο σκύλο που δεν γαυγίζει, αλλά σέρνει τις αλυσίδες του και τσαγκουρνά με τα νύχια του το σπιτάκι του μέσα στης νύχτας τη σιγαλιά, προσπαθώντας να διασκεδάσει την ανία του.
Δεξιά μου έχω γείτονα που έχει σκύλο τσομπανόσκυλο συνέχεια δεμένο που γαυγίζει σ’ όποιον δει να πλησιάζει το σπίτι του.
Αριστερά μου έχω γείτονα που έχει σκυλάκι ζωηρό και πληθωρικότατο που γευγίζει μέρα νύχτα, ανθρώπους, αυτοκίνητα, γείτονες, τους πάντες.
Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από φύλαξη, μπουχτισμένος από σκυλοπαρέα και εκκωφαντικά ικανοποιημένος από τις πολυποίκιλες γαυγιές.
Καλή συνέχεια ε;
Και κάτι τελευταίο . Για τα δικαιώματα των σκύλων έχομε ακούσει πολλά. Δεν είναι καιρός να ασχοληθούμε και με τα δικαιώματα των ανθρώπων;

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις