Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Τράπεζες και υπηρεσίες όπως ΔΕΗ και άλλες, δοθείσης ευκαιρίας, στοχοποιούν πελάτες τους, τους οποίους οδηγούν στην απόγνωση.

Παραδείγματα πολλά και μετά σου λέει εξετάζουν αιτήσεις για επανασυνδέσεις ρεύματος.

"Sponsored links"

Ποιο μυαλό τα καθεκλώνει όλα αυτά; Άγνωστο… ή μάλλον γνωστό και μη εξαιρετέο.

ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΗΛΙΚΙΑ

Προβλήματα λένε οι φήμες… έχει ο Άρης με τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στο κόμμα της ΝΔ. Ετοιμάζουν λέει έναν νέο και ακμαίο.

Προβλήματα και στο ΠΑΣΟΚ που ακονίζεται ο Ευτύχης, αλλά κάποιος λέει τοπικός της ΔΗΜΑΡ ενημέρωσε το Κίνημα Αλλαγής (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ συνεργάζονται) ότι δήμαρχο έχουν το μέλος της ΔΗΜΑΡ Τάσο που από ότι φαίνεται σιγοντάρει για τα καλά ο ΣΥΡΙΖΑ ή μέρος του (;)

Ο Σαρρής για αλλού ξεκίνησε με τις ευλογίες της βάσης και αλλού καταλήγει με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ (;)

Εκτός από αυτά έχομε και τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ επομένως έχομε να λέμε.

ΤΟ «ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ» ΣΕ ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ

Πέρασε κατά πλειοψηφία η πρόταση του Δημάρχου που έχομε δημοσιεύσει προχθές. Έτσι 45 στρέμματα θα είναι ελεύθερος χώρος (αδόμητος) ενώ μόνο 8 στρέμματα θα δομηθούν για κοινοφελείς κοινόχρηστες χρήσεις.

Αντίθετο με την εισήγηση του Δημάρχου ήταν το σύνολο της αντιπολίτευσης και οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι. Αποστάσεις πήρε ο πρώην αντιδήμαρχος Μανόλης Κεμεσίδης.

"Sponsored links"

Δική τους πρόταση κατέβασαν οι παρατάξεις Σαρρή και Παπαντωνάκη. Τέλος πάντων απόφαση έχομε. Κάτι είναι κι αυτό. Προχωρούμε

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις