Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΨΑΧΝΕΤΑΙ

Μετά τις γνωστές απολήξεις στο εσωτερικό της ΝΔ με την τύχη του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, τα χέρια του «αιώνιου» πολιτικού αποδεσμεύτηκαν.

Τώρα ψάχνει στέγη και άκουσον άκουσον για τις εξελίξεις προσεχή συνέντευξη στην τοπική τηλεόραση.

"Sponsored links"

Ωραία πράγματα… να ‘χουμε και κάτι ν’ ασχολούμαστε βρε αδελφέ!

ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ

Επαφές των επαφών του Ευτύχη Δαμιανάκη με στελέχη της Χανιώτικης κοινωνίας για την κάθοδο προσεχώς με στόχο τον Δημαρχιακό θώκο.

ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Μεταξύ σφύρας και άκμονος και από τη Σκύλα στη Χάρυβδη, έτσι παρομοιάζεται νομίζω η θέση σήμερα κάθε αγνού δημοκράτη και ιδεαλιστή.

Από τον Τσίπρα στον Μητσοτάκη; Αυτή είναι η μοίρα μας λοιπόν; Έτσι θα προχωρήσομε;

Περαστικά μας.

Υπονομευτής

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις