Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
11 είναι μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι για το δημαρχηλίκι στα Χανιά
Ο 11ος ηλικίας μόλις 36 χρονών είναι ο εκ Κισάμου ορμώμενος Παναγιώτης Σημανδηράκης χρηματήσας θεματικός αντιπεριφερειάρχης, οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές.
Μια συνολική ματιά στον χάρτη των υποψηφιοτήτων μας δείχνει:
Τάσος Βάμβουκας
Ευτύχης Δαμιανάκης
Άρης Παπαδογιάννης
Γρηγόρης Αρχοντάκης
Μανόλης Κεμεσίδης
Νανσυ Αγγελάκη
Σεραφείμ Ρίζος
Νίκος Παπαντωνάκης
Θρασύβουλος Τσουχλαράκης
Γιάννης Σαρρής
Έτσι όπως πάμε σε λίγο θα είναι περισσότεροι οι υποψήφιοι από τους δημότες. Το ερώτημα είναι προς τι η τόση προθυμία;
Όλοι βάλθηκαν να μας σώσουν;

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
Δεξιά κι αριστερά, στα πλάγια της Εθνικής σωρεία λογής – λογής σκουπιδιών κάνουν πάρτυ. Τόσο δύσκολη είναι, κύριοι Δήμαρχοι, η περισυλλογή τους;

ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ
Διαψεύδουν τα στοιχεία την προπαγάνδα. Μείωση ανεργίας μας λένε τα φερέφωνα της κυβέρνησης. Στην πραγματικότητα όμως συμβαίνει το αντίθετο. 1,97% αύξηση ανέργων σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

"Sponsored links"

ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ
«Θάνατος» για το μέλλον της χώρας μας είναι η υπογεννητικότητα από τη μία και γήρανση του πληθυσμού από την άλλη. Αυτά, μαζί με την μετανάστευση χιλιάδων νέων, δίνουν την τραγική εικόνα του αύριο.
Τα στοιχεία λένε ότι και οι γάμοι μειώνονται προς όφελος των συμφωνητικών συμβίωσης.
Άμεσες επιπτώσεις στο ΕΣΥ και το συνταξιοδοτικό.
Θα παρθούν μέτρα ενίσχυσης των νέων, ενίσχυσης της ανάπτυξης της οικογένειας, ή θα σταυρώσουμε τα χέρια περιμένοντας τον χαμό μας.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ – ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ
Συζητάμε, εκδίδομε ψηφίσματα, συζητάμε, διοργανώνουμε εκδηλώσεις, διαμαρτυρόμαστε στα πλαίσια της καθώς πρέπει αντίληψης. Διαμαρτυρία του καναπέ θα λέγαμε.
Έτσι όμως δουλειά δεν γίνεται. Κι όταν μιλάμε για την εκποίηση των πάντων στο Υπερταμείο νομίζω ότι δεν θέλει και πολύ σκέψη για να δράσουμε
– Να καταθέσουμε μηνύσεις
– Να κατέβομε στους δρόμου
– Να αγωνιστούμε πριν είναι πολύ αργά μέσα στα πλαίσια ενός νέο κινήματος σωτηρίας.
Θα κάνομε κάτι ουσιαστικό ή θα συμβιβαστούμε να τελειώνουμε;

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις