Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

«ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ»

Αυτό γίνεται τα τελευταία χρόνια από την «κυβέρνηση σωτηρίας».

Βρήκε και έναν νόμο που προφύλασσε το βιός των ανθρώπων, τον «Νόμο Κατσέλη», τον ενταφίασε κι αυτόν.

"Sponsored links"

Γιατί όταν τα δίνεις όλα, δύσκολο να σταματήσεις. Η κατηφόρα δεν έχει τέλος.

«ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ»

Σε δραματική κατάσταση βρίσκονται πολλά χωριά και περιοχές του Νομού Χανίων: Οι Λάκκοι, ο Πρασές, το Φωτακάδω ,τα Σκορδαλού αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Πάνω από 20 σπίτια έχουν κριθεί ακατάλληλα για κατοίκηση.

Το θέμα είναι ότι έχομε κολλήσει και πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι αρμόδιοι ότι και το δευτερόλεπτο για τους έχοντες τα προβλήματα έχει μεγάλη σημασία…

«Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΩΖΕΙ»

Προσοχή μην μπούμε στον πειρασμό της διχόνοιας για οποιονδήποτε λόγο. Αν δεν θέλομε να μας διαλύσουν ολωσδιόλου οι ξένοι, μένομε ενωμένοι. Καλλιεργούμε και την ΕΝΟΤΗΤΑ μεταξύ των προοδευτικών αριστερών και πατριωτικών δυνάμεων, όλων όσων έχουν αναφορά στην Ελλάδα.

Έτσι ανεμένομε και προσμένομε την δημιουργία θετικών όρων και προϋοθέσεων για την ανατροπή της ξένης εξάρτησης που ολοκληρωτικά μας έχει επιβληθεί με εκβιασμούς και πιέσεις…

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ «ΠΥΡΑ» ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΜΒΩΝΕΣ

«Φωτιά» θα πάρουν οι άμβωνες και είναι πάνω από 10.000 μετά την παταγώδη αποτυχία της προσπάθειας να πείσουν το χριστεπώνυμο πλήρωμα και τους λειτουργούς του υψίστου, για την συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνουμου.

"Sponsored links"

Το θέμα όμως δεν είναι τόσο απλό. Γιατί δεν πρόκειται για ένα μόνο μέτωπο. Ανοίγουν ταυτόχρονα πολλά και στοχεύουν σ’ ένα περισσότερο…

Γι’ αυτό επαγρύπνηση και ανυπακοή και προσοχή στα εθνικά θέματα που ανοίγουν πιθανώς οι πρόθυμοι των Πρεσπών. Αιγαίο, Θράκη, Κυπριακό προσοχή να μην περάσουν τα σχέδια των ξένων και ντόπιων νενέκων.

Και προπάντων προσοχή στην ενότητά μας που σαν λαός πρέπει να διαφυλάξομε πάση θυσία.

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις