Φωτορεπορτάζ: Η τελευταία μέρα στα Χανιά πριν το λοκντάουν

Κανένα σχόλιο

Και στα Χανια σήμερα οι πολίτες βγήκαν στους δρόμους της πόλης για τις εργασίες αλλά και για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Βεβαίως, οι ετοιμασίες δεν είναι για κάποια γιορτή που έρχεται αλλά για το λοκντάουν το οποίο σύμφωνα με την κυβέρνηση θα κρατήσει μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη αλλά είναι πολύ πιθανό να κρατήσει αρκετά παραπάνω.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε, οι Χανιώτες φορούσαν τις μάσκες τους και τηρούσαν τα μέτρα προστασίας τη στιγμή όπου τις τελευταίες ημέρες ο αριθμός των κρουσμάτων και στην Κρήτη παρουσιάζει μεγάλη αύξηση.

"Sponsored links"

Δείτε φωτογραφίες:

 

  

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις