Χάλη-δων: Τουρίστες που πάτε; Περιμένετε να τελειώσουν τα έργα! | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Σκόνη, θόρυβος, και μπλοκαρισμένοι πεζόδρομοι από τις εργασίες. Αυτή είναι η εικόνα τμήματος της Χάληδων, του κεντρικού δρόμου που οδηγεί στο λιμάνι ενώ η τουριστική σαιζόν έχει ξεκινήσει.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν οι τουρίστες περιμένουν το όχημα που συμμετέχει στις εργασίες να κάνει στην άκρη για να περάσουν.

Για αρκετό διάστημα στο καταμεσήμερο βρισκόταν εκεί μπλοκαρισμένοι αφού σε όλο το πλάτος της οδού γίνονται εργασίες με τους τουρίστες αλλά και τους ντόπιους να μένουν στο σημείο και να κοιτάζονται ενώ η σκόνη τους κάλυπτε.

"Sponsored links"

Αναρωτιόμαστε, για ποιο λόγο η τόσο μεγάλη αργοπορία στην ολοκλήρωση των έργων που έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες;

Είναι δυνατόν ενώ η τουριστική περίοδος ξεκινά τμήμα του κεντρικού δρόμου προς το παλιό λιμάνι να έχει αυτή την άθλια εικόνα;

Οι εργασίες θα είχαν ολοκληρωθεί στην ώρα τους, αν αντί για 4-5 εργάτες υπήρχαν παραπάνω.

Αντ’ αυτού όμως, φτάνουμε πλέον στα μέσα του Απρίλη και όλη η πόλη είναι ένα εργοτάξιο, όπως και η Χάληδων…

Δείτε φωτογραφίες από τη Χάλη-δων:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις